søndag den 22. januar 2012

2012..

Så er vi kommet godt i gang med 2012. Der har dog været en del sygdom i vores lille familie, men nu regner vi med at det kapitel er overstået (7 9 13)
2012 bliver et år med mange begivenheder, Jesper og jeg har 10 års dag, Jesper fylder 40 år, min søster fylder 40 år, min far fylder 70 år og hvem ved om 2012 også er året hvor vi måske kunne blive velsignet med den længe ventede lillesøster. Selv sommeren bliver anderledes for i år tænker vi på at tage pigerne med til Paris, bosætte os på et af Disneylands hoteller og så ellers bare overgive os til Disneys univers i 4 dage. Ja !- tror faktisk at 2012 er vores år.
Nu er det ovenikøbet snart vinterferie og så skal vi fejre vores lille Anna, Anna som jo faktisk slet ikke er så lille længere, tænk en gang at Anna fylder 5 år !! Og hvis Anna fylder 5 år, ja så må Sofia jo fylde 8 år til sommer, 8 år !!!
Jeg kan mærke at jeg bliver inspireret af mange af de andre blogs jeg læser - det kribler og krabler i mine hænder for at blive bare halvt så kreativ som mange af jer andre. Derfor har jeg sat mig for at jeg vil lære at hækle. Jeg vil rigtig gerne kunne hækle små søde dyr, hårpynt, tæpper og alt mulig andet. Så jeg skal ha' købt mig en hæklepind og noget garn og så ellers ind til min kære mor og lære at gøre hende kunsten efter.
Og så må det ellers snart godt blive forår og luften blive lun - kom maj du søde milde ....

1 kommentar:

  1. Det lyder da som om det bliver et dejligt 2012 ;o) Jeg vil også rigtig gerne lære at hækle :o)

    SvarSlet