torsdag den 29. december 2011

På den anden side af 35 år..

I morgen er det minsandten min fødselsdag. Lidt underligt at alderen siger 36 år når man stadig føler sig som en på 28 år eller yngre. Hvor er det egentlig vildt alt det jeg har opnået i mit liv og jeg føler mig som verdens heldigste trods livet også har givet mig modgang. Jeg har sådan set alt hvad jeg kan ønske mig i livet og kan vel egentlig ikke rigtig tillade mig at ønske mere. Hvis jeg dog alligevel lige skal hive et lille ønske eller to ud af ærmet må det være et sidste raskt barn og en skimmelfarvet oldenburger hest - beskedne ønsker I know.
Jeg ved jo desværre af erfaring at nogle ønsker ikke går i opfyldelse, så derfor sætter jeg ikke næsen op efter noget. Jeg vælger i stedet at blive glædelig overrasket, hvis der en dag står en stork eller hest udenfor hoveddøren ! Her til sidst må jeg lige indrømme at jeg stadig får sommerfuglen i maven over min fødselsdag og at jeg er ligeså spændt på gaverne som for 30 år siden - still believing in Santa Claus too ? -  Oh yes !! Nå nu vil jeg lægge mig på sofaen og glæde mig til datoen viser de magiske tal 30/12.

1 kommentar:

  1. Stort tillykke med dagen i morgen. Jeg håber virkelig for dig at dine ønsker går i opfyldelse en dag. For du om nogen fortjener da at få et ønske opfyldt ;o)Ha en rigtig dejlig fødselsdag i morgen og mon ikke du bliver forkælet ;o)

    SvarSlet